Kapitel 4

”Vart har ni vart?” frågade Gemma när vi kom hem på morgonen. ”Sjukhus, Andrea har brutit 3 fingrar” Jag suckade och gick up för trappan för att byta om till min uniform. Jag stötte ihop med Harry när jag kom upp på andra våningen, han kollade chockat på mig innan han gick vidare ner för trappan.
Jag satt och halvsov på lektionen. Harry och hans kompisar satt och kollade på mig men jag ignorerade det. Dom kastade papper när läraren inte kollade, jag lät dom som hamnade på golvet liga och dom som hamnade i mitt knä la jag på bordet bredvid mig. Sekunder kändes som minuter och minuter kändes som timmar men äntligen tog lektionen slut. Jag tog mina grejer och gick ut ur klasrummet. Jag kände ett hårt slag i naken. Jag vände huvudet för att se vem det var, Josh. Jag fortsatte gå mot mitt skåp. ”Hora” hörde jag en av tjejerna skrika efter mig.

”Vart ska du?” frågade Anne när jag stod i hallen.
”En promenad, kanske går och köper glass”
”Harry kan väll följa med, han behöver komma ut” Hon vände sig om. ”Harry” skrek hon upp för trappan. Den krullhåriga figuren kom ner för trappan. Han stannade mitt i och frågade vad hon ville. ”Följ med Andrea ut”
”Varför?”
”Det är bra med lite frisk luft” Hon gav honom pengar. Harry gick förbi mig, satte snabbt på sig sina skor och gick ut. Jag följde efter honom.
Jag gick bakom honom hela tiden, jag hade mina hörlurar i. Vi kom fram till glass affären, Harry gick före mig. Han stannade och vände sig om. ”Vad vill du ha?” frågade han. ”En kula choklad och en kula sockervadd” sa jag. Han sa åt mig att gå och sätta mig medans han tog glassen.
Han kom till bordet med glassen. ”Tack” sa jag tyst och tog en sked.
”Hur är det med din hand?” frågade han.
”Bättre”
”Bra, och förlåt” Jag nickade i svar.
”Varför säger du det” sa jag efter en minut av tystnad. ”Vad har jag gjort er?” Han öppnade munnen men inget kom ut. ”Du är en idiot Harry”
”Men varför säger du inget då” det var då jag blev tyst, för att jag inte vågade, jag var rädd att det skulle bli värre. ”Exakt, du har en mun, använd den”
”Du är för jävlig, förstår inte hur någon kan gilla dig. Har fan aldrig sagt ett ord till er. Gör världen en tjänst och gå dö. Världen skulle bli mycket bättre” Han skulle precis säga nått men blev avbruten ”Harry” hörde jag någon ropa.
Han ställde sig upp utan att säga ett ord och han gick ut med sina kompisar. Jag åt upp glassen och gick mot dörren. Det hade börjat spöregna ute. Jag öppnade och gick ut.

Lämna gärna en kommentar.

Kapitel 3

”Harry, kan du” hon han inte avsluta fören han hade sprungit upp för trappan.
”Jag kan hjälpa dig” sa jag och började plocka ihop tallrikarna vilket var svårt med min hand.
”Du behöver inte” sa hon.
”Ingen fara” Jag ställde tallrikarna på diskbänken och gick tillbaka till bordet för att hämta fler. Anne gav mig en skål, jag var dum nog att ta den med höger handen. Skålen for i golvet. ”Förlåt” sa jag och täckte för munnen med händerna. ”Vad har hänt med dina fingrar” sa hon och tog tag i min arm. Hon kollade noga. ”Kom med här” sa hon och drog mig in i hallen. ”Vart ska vi?” frågade jag skärat.
”Sjukhus, vi måste kolla så att det inte är brutet”
”Nej, det är ingen fara”
”Andrea, vi måste kolla” Hon gav mig min jacka och jag tog på mig mina skor vilket slutade med att Anne fick knyta dom för jag kunde inte.
”Det är förmodligen brutet” sa doktorn. ”Men vi ska röntga i fall at”
Det tog ännu en timme, klockan var nu tre på morgonen, vi hade behövt vänta i sex timmar för att en doktor skulle komma. Anne hade varit snäll och köpt en bok i sjukhusets lilla pressbyrå. Vi satt i väntrummet och väntade på att en doktor skulle komma. Jag hade nästan läst ut boken vid det här laget. ”Vad hände egentligen?” frågade Anne. Jag kollade upp på henne.
”Det var när jag ramlade” ljög jag.
”Andrea, jag vet att du ljuger, vad hände” Jag kunde inte direkt säga, det var din idiot till son som fick för sig att ställa sig på min fingrar efter att han hade lagt krokben för mig så jag sa ”Det var det som hände” Som tur var så kom doktorn ut precis då så hon kunde inte ställa några fler frågor. Hon signalerade att vi skulle följa med henne in på hennes rum. Jag satte mig på den vita stolen bredvid Anne. ”Du har tre brutna fingrar och det måste gipsas”

Förhopningsvis så kommer gubben att fixa mitt tema idag. Puss på er alla och lämna gärna en kommentar.

Kapitel 2

Jag la in min jacka och väska i mitt skåp. Jag tog ute mina engelska böcker och gick mot klasrummet. Jag kände något runt min fot och jag ramlade. Jag kollade upp och såg Harrys flin. Jag satte mig upp och tog upp böckerna. Precis när jag räckte mig efter min läsbok så ställde sig en for på min fingrar. Jag höll ihop för att inte skrika i smärta. Jag kollade upp och den här gången var de inte Harry, utan hans kompis Josh. Han tog bort foten från min hand och sparkade mig på bröstet istället. Jag ramlade bakåt och dom gick. Jag satt på golvet och väntade tills jag inte hörde deras röster. Alla kollade på mig, jag ignorerade blickarna och tog upp min bok. Jag gick in på toaletten och kollade mig i spegeln. Jag knäppte upp skjortan, mina fingrar gjorde ont, dom var röda och gick knappt att böja. Jag hade fått en röd fläck där han sparkade mig, det kommer förmodligen bli ett blåmärke. Jag knäppte skjortan igen och gick mot min lektion.

Jag log mot Anne när jag kom in köket. Jag satte mig mitt emot bredvid Gemma. Anne ställde en kastrull på bordet och satte sig mitt emot mig. Hon kollade med stora ögon på mig. ”Vad har du gjort på bröstet?” frågade hon. Jag kollade snabbt på Harry innan jag svarade ”Jag ramlade”
”På vad?”
”En sten på vägen hem, det är ingen fara”

En kortis :) men det händer ändå ganska mycket, typ.  Min kompis kommer fixa temat imort <33 yay

Kapitel 1

”Andrea” skrek mamma. Jag stängde av musiken. ”Kom hit” Jag stängde igen datorn och sprang ner för trappan. ”Vad är det?” frågade jag när jag gick in i köket.
”Jag ska åka bort i två månader”
”Va?” frågade jag i chock.
”Det är jobbet men du kommer stanna här. Du ska bo med Anne Cox”
”Va” nu skrek jag verkligen. ”Aldrig, nej” skrek jag på henne.
”Andrea, lugna ner dig älskling” sa hon och la händerna på mina axlar. ”Två månader” sa hon och jag gav henne en tajt kram.
Dagen kom snabbt och jag skulle flytta in med Anne och hennes barn. Jag såg inte fram emot dom här månaderna. Jag stod i jästrummet på morgonen efter min första natt och kläde på mig. Jag tog på mig den vita skjortan, den gråa tjolen och den mörkblåa jackan. Jag knöt den matchande slipsen runt halsen. Jag kammade mitt spikraka hår och flätade det. Jag var nöjd med resultatet och jag gick ner för trappan.
”God morgon” sa Anne när jag kom in köket, jag svarade tyst och satte mig bredvid Gemma. Harry satt mitt emot, han kollade upp på mig då och då, och det var inte trevliga blickar han gav mig. Jag åt mina ägg och tackade innan jag gick mot dörren.
”Vänta” sa Anne och jag stannade precis när jag öppnade dörren ”Harry kommer ner vilken sekund som helst” och som på kommando kom han ner. Anne gav honom två påsar och när han kom fram till mig så gav han mig den ena. Jag log snällt mott Anne innan jag gick genom dörren.


Komentera för mer. Jag kommer förmodligen lägga upp del två så att ni förstår mer av beretelsen.

design

Fullaste designen just nu men ska tvinga min komis att fixa den imorn

Epiloge

"I like you too, but you go from sweet to a doche bag"
"I know, i just don't know how to act around you, I'm use to being a doche bag, i don't want to be thath thought"
"Stop acting that way then"
"How, how am I suposed to do that?"
"I don't know" Jag tog ett par steg närmare, la min hand på hennes rygg och kysste henne. "I like you" sa jag och hon svarade med samma sak.



Ett år senare
Zayn
Jag satt och signerade autografer på ett meet and greet i Stickholm. Allt jag kunde tänka på är Rose, fortfarande kvar. Jag blev släppte fem månader efter jag kom och jag mår mycket bättre. Jag röker inte, dricker ibland med killarna och det finns bara en tjej för mig, Rose.
"Can I get a hug?" frågade en tjej, jag kollade upp från bilden av mig och killarna. "And maybe a kiss?" Jag ställde mig upp och kramade om henne hårt. "I missed you" sa jag i hennes öra. Jag gav henne en kyss villket gjorde så att hela rummet blev tyst. "I love you" sa jag och tjejerna i rumet aweade. "I love you too" sa hon och jag kysste hennes igen.

Värsta ever. Jag ska börja på en ny som blir bettre. Lovar.

Kapitel 6

"Hi, how are you. Doc said you are making progress, thats good"
"Yeah, I guess"
"Is something wrong?"
"It's this girl, I don't know what to do, i need some relationship advice"
"Don't act like a dick"
"She probebly thinks I am one. But I really like her, and"
"Just tell here that you are insanely in love with her"
"Thank you for the advice, it really helped" sa jag sarkastiskt och la på.
"She likes you to" sa doktorn innan jag gick ut.


Zayn
Jag började bli trött på Alex och Rose. Dom satt bredvid varandra och fånade sig som vanligt. Jag slog händerna i bordet och ställde mig upp och gick mot utgången. Jag gick ut i spörengnet. "Zayn" hörde jag en röst bakom mig. Jag vände mig om och Rose stod vid utgången. "Come back inside"
"Why? So I can watch you and Alex make out"
"What?" skrek hon och gick ut. "You're going to catch a cold, come back inside"
"No" sa jag och gick mot sjulet. Jag hörde fotsteg komma närmare. Rose sprang om mig och la sina händer på mitt bröst för att stopa mig. "What's wrong?"
"Isn't that obviuss? I like you" Jag gick förbi henne. Hon var helt stum.
"You're jelus of Alex, he's a friend"
"It doesn't lock like it" jag vände mig om och stirade på henne.
"I like you too, but you go from sweet to a doche bag"
"I know, i just don't know how to act around you, I'm use to being a doche bag, i don't want to be thath thought"
"Stop acting that way then"
"How, how am I suposed to do that?"
"I don't know" Jag tog ett par steg närmare, la min hand på hennes rygg och kysste henne. "I like you" sa jag och hon svarade med samma sak.

Om uppdateringen.

Jag kommer inte kunna lägga upp en ny del för än nästa vecka för internet på datorn hos pappa fungerar inte. Och nu så har min mobbil slutat fungera också, yay. Mitt liv är över.

Kapitel 5 - Say

"I don't think you are, I think you're amazing"
"Why, I'm not" Jag la armen om henne och kollade henne i ögonen. Jag kunde inte hitta ord, hennes gröna ögon, inget kunde beskriva det jag kände "Would it be wrong if I kissed you right now?" frågade jag. Jag måste lära mig att tänka inan jag pratar.
"I don't know, let's see if it is" sa hon och lutate sig närmare mig. Jag slöt mellanrummet mellan våra läppar. Det var en helt ny känsla när jag kysste henne. Jag kände mig som inan jag tappade konstrol.
"Rosa" hörde jag någon skrika och hon ställde sig snabbt upp. Emma kom upp på terasen. "Det är mat" Hon sa något jag inte förstod. Rose bara nickade och gick efter Emma så jag följde också efter.



Rosa
Två veckor har gått sen Zayn kysste mig. Vi pratar inte om det. Inga relationer tillåtna.
Vi gick ner till matsalen för middag. Vi tog vår mat och gick mot vårt bord. Jag satte mig ner. Jag kollade upp på killen som satt mitt emot mig. "Alex?" frågade jag chockat.
"Vad gör du här" sa han och stälde sig upp. Han gick runt bordet och gav mig en kram.
"Min grane skickade mig hit" han satte sig ner igen.
"Do you to know each other?" frågade Zayn.
"Yeah, we're best friends, kind of"
"Kind of?" frågade han och vi började skrata. "People often mistook her for a boy"
"And people thought he was a girl"vi skratade åt minena. Zayn ställde sig srgt up, tog sin bricka och gick mot utgången.
"What's with him?" frågade Adriana.

Zayn
Så fort jag kom in i mitt rum så satte jag mig ner på knä och skrek. Så klart hon har någon, hon är snäll, snygg, smart. Jag kände hur hela mitt hjärta sprak och jag fick en ilamånde känsla. Hadde jag verkligen fallit för henne så här snabbt? Jag betsämde mig för att gå och prata med doktor Philps, hon kanske kan hjälpa, egentligen behöver jag bara någon att prata med.
Jag tog hissen ner och gick till hennes kontor. Jag knackade på dörren och väntade på ett svar.
"Zayn? WHat can I do for you?" frågade hon när jag satte mig ner.
"I honestly don't know, I just need someone to talk to"
"I'm here"
"And know I don't know what to say"
"What's bothering you"
"How did you know somethings bothering you?"
"I can telle the diffrents in your voice. What's going on?"
"Why is Alex here?"
"Zayn, I can't give out that kind off information"
"Where is he from?"
"Why do you ask?"
"I don't know"
"Is it Rose?"
"No"
"Don't lie to me, I see the way you look at her. She has really changed you. And I know about the kiss" Jag höjde ögonbrynen i chock.
"Don't worry, it was nothing. No realationships alowed"
"Well, the rule was basecly for people like you, who only use girls"
"I don't" hon avbröt mig. "You did" sa hon. "I would see truth it since, the way you act around her, you haven't done that with any of the other girls. You talk diffrently with her, and I think that she is one off the reasons you are making progress"
"I like her, and when I saw her being so friendly with Alex I got jelous"
"It's called love Zayn"
"Why is she here though?"
"SHe told you didn't she?"
"Yeah, but she seems normal"
"A lot of the kids here does, we're just going to make sure they stay that way before they leave"
"Okay, can I call the boys?"
"Of corse, here" sa hon och flytade sig från skriv bordet.Jag satte mig ner och ringde Liam.
"Hello" hörde jag på andra sidan.
"Hey, it's me, Zayn"
"Hi, how are you. Doc said you are making progress, thats good"
"Yeah, I guess"
"Is something wrong?"
"It's this girl, I don't know what to do, i need some relationship advice"
"Don't act like a dick"
"She probebly thinks I am one. But I really like her, and"
"Just tell here that you are insanely in love with her"
"Thank you for the advice, it really helped" sa jag sarkastiskt och la på.
"She likes you to" sa doktorn innan jag gick ut.

Jag kommer börja på en ny efter den här, och jag undrar vem ni helst vill läsa om, Niall eller Louis. Och jag har börjat på en fortätning på min förra så om ni skulle vilja läsa den, säg till.

Kapitel 5 - Just a kiss

"Good morning Zayn" sa doktor Philips när jag kom in på hennes kontor. "Sit down" sa hon och jag satte mig på stolen vid hennes skrivbord. "We're going to make up a plan for you" Jag nickade och hon fortsatte. "Everyday after breakfust you are going to see me and we'll go thrue the schedule. Today you'll get to know the kids between eight and eleven adn after luch you'll see a therapist, then you have the rest of the day of" Jag kollade på henne surt. "Zayn, I know you don't want to be here but the sooner you get your act together the soor you'll be out of here. We're all here to help you, this is for your own good" jag reste mig upp och tog pappret som hon höll i handen och gick mott dörren. "And Zayn, try not to fall asleep on the patio"


Rosa
"That guy is a total prick" sa jag när jag kom in igenom dörren.
"Who?"
"Zayn" jag satte mig ner på sängen bredvid Destany.
"What's with him?"
"He's a jerk"
"Who's a jerk?" frågade Adriana som precis kom in i rummet.
"Zayn" sa Gabbie.
"He's hot" sa hon och satte sig på Emma's säng.
"Well that doesn't change the fact that his a jerk. Trust me, I know that kind of guys"
"You're right" sa Adriana och Emma höll med. "But he is here to change,, maybe you can get on the better side of him"
"I don't think so"
"Who knows, you might be suprised"

Zayn
"What time is it" sa jag trött och satte mig upp.
"Five I guess" sa någon och jag vände huvudet mot Rose som satt och läste. Jag letade efter mobbilen i fickan men såklart va den inte där. Vi fick tydligen inte ha mobbiler, vi fick låna telefoner om vi skulle ringa till någon.
"How long have you been here?"
"About an hour and a half"
"You've been reading all the time?"
"Yeah"
"You like reading?"
"I guess, I would always sit in the library until late so I didn't have to go home"
"Actully, you should be here" sa jag och satte mig bredvid henne istellet.
"Why?"
"Cause you seem helthy"
"Belive me, I'm not. I'm messed up"
"I don't think you are, I think you're amazing"
"Why, I'm not" Jag la armen om henne och kollade henne i ögonen. Jag kunde inte hitta ord, hennes gröna ögon, inget kunde beskriva det jag kände "Would it be wrong if I kissed you right now?" frågade jag. Jag måste lära mig att tänka inan jag pratar.
"I don't know, let's see if it is" sa hon och lutate sig närmare mig. Jag slöt mellanrummet mellan våra läppar. Det var en helt ny känsla när jag kysste henne. Jag kände mig som inan jag tappade konstrol.
"Rosa" hörde jag någon skrika och hon ställde sig snabbt upp. Emma kom upp på terasen. "Det är mat" Hon sa något jag inte förstod. Rose bara nickade och gick efter Emma så jag följde också efter.


Kapitel 4 - Pure morning

"Better?" frågade jag när jag fick i gång den.
"Much, thank you" sa hon och log. Hon var värkligen vaker.
"Your beautiful" sa jag utan att tänka. Hon kollade på mig chockat.
"Thank you" sa hon och hennes kinder blev röda "Your not bad yourself" Vi satt i tystnad ett tag. "Are you cold?" frågade hon.
"A little"
"Come here" sa hon och menade att jag skulle sätta mig under filten med henne. Vi krop ihop och la oss ner. Vi pratade om oss själva och sen bara skit. Hon var riktigt smart, tydligen så var skolan ett ställe hon gömde sig för sin pappa. Hon hadde en fantastisk personlighet, något jag önskar att jag hadde.


Rosa
Mina ögonlock sköt upp och jag skrek av det kalla som precis hadde träffat min kropp. "What" skrek någon bredvid mig. Framför mig stod Ross och Gabbie. Ross höll en vattenslang. "What the fuck are you doing?" skrek Zayn åt han.
"Take it easy, it's just water" Han bara ställde sig upp och gick mott det stora vita huset.
"So what where you doing here all night then?" sa Adriana och satte sig bredvid mig.
"I don't know, I fell asleep"
"In the arms of Malik" sa hon retsamt. Jag bara log osäkert och ställde mig upp.
"Sorry for you book" sa Ross och pekade på boken jag höll i handen. Jag blädrade snabbt igenom.
"It will dry" sa jag och gick in.

"Vart har du vart hela natten?" frågade Emma när jag kom in i vårt rum.
"Jag somnade där ute"
"Okej, det är frukost nu"
"Gå ner du, jag ska bara byta om" sa jag och drog ut en vit croche tröja och ett par jeans shorts. Hon lämnade rummet och jag bytte om. Jag kamade ut håret och skäljde ansiktet med kalt vatten. "Du är misslyckad" sa jag till min spegelbild.
Jag låte dörren efter mig och la nyckeln i fickan. Jag gick till hissen och väntade på att den skulle nå min våning. Jag gick in, tryckte på knappen och lutade mig mot väggen. Jag var grymt trött.
Hissen stopade på våning fyra och Zayn kom in.
"Morning" sa jag med en trött röst.
"Good morning" sa han och ställde sig framför mig."Didn't sleep well in my arms?" han la händerna på vägen bakom mig och lutade sig närmare.
"Not really" Han kom närmare och la läpparna vid mitt öra. "The why don't we do it again, this time you will be a lot more tired" Hissen stanade och dörrarna öppnades. "Think about it" sa han innan han gick ut.

Zayn
"Good morning Zayn" sa doktor Philips när jag kom in på hennes kontor. "Sit down" sa hon och jag satte mig på stolen vid hennes skrivbord. "We're going to make up a plan for you" Jag nickade och hon fortsatte. "Everyday after breakfust you are going to see me and we'll go thrue the schedule. Today you'll get to know the kids between eight and eleven adn after luch you'll see a therapist, then you have the rest of the day of" Jag kollade på henne surt. "Zayn, I know you don't want to be here but the sooner you get your act together the soor you'll be out of here. We're all here to help you, this is for your own good" jag reste mig upp och tog pappret som hon höll i handen och gick mott dörren. "And Zayn, try not to fall asleep on the patio"

RSS 2.0